G-Bio ®

 

G-Bio ® is een product met een geïntegreerde hygiënische structuur dat kan worden geproduceerd als laminaat of als compact laminaat tegen bacteriën. G-Bio ® neutraliseert continu en effectief het vermogen om te groeien en zich te vermenigvuldigen van meer dan 99% van de bacteriën binnen 24 uur. Dankzij de homogene verdeling van de oppervlakte-eigenschappen van G-Bio ® is het effectief over het gehele oppervlak en behoudt het zijn activiteit gedurende de levensduur van het product. De bacteriën waarmee G-Bio ® overwegend resistent is, zijn Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aerus, Salmonella Choleraaesius en Escherichia coli.

Al deze eigenschappen van G-Bio ® zijn gecertificeerd door ISEGA met testresultaten. Het infecteert geen voedsel en lucht en veroorzaakt geen uitstoot.

 

G-Bio ® wordt toegepast in grootkeukens waar voedsel wordt verwerkt, in ziekenhuizen, behandel- en verzorgingsruimten, apotheken, laboratoria, openbaarvervoermiddelen, banken en in alle ruimtes waar hygiëne belangrijk is.

 

EN Classificatie:   HGS, VGS, CGS

EN 438-3 / 4

 

Dikte:   0,80 mm - 20 mm

 

Afmetingen:  1540x3660 mm