G-Board ®

 

G-Board ®  Het product is een plaatlaminaat ontworpen met twee verschillende productietechnieken. Het heeft twee verschillende oppervlakte-eigenschappen.

 

 

Matte afwerking G-Board ® :

Biedt gemak bij schrijven en wissen dankzij het contrast gecreëerd met droog (stoffig) krijt. Het kan worden vervaardigd in de kleuren zwart, groen en donkerblauw. Het wordt gebruikt op prijstafels en borden in scholen, universiteiten, klaslokalen, bars, cafés, restaurants en op mobiele borden, in vergader- en conferentiezalen.

 

Glanzende afwerking G-Board ®  :

Het is een product met een oppervlak dat kan worden beschreven met heldere inktpennen op waterbasis en is gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te wissen. Het is duurzaam en gaat lang mee. Het is alleen in witte kleur vervaardigd. Het wordt voornamelijk gebruikt op prijstafels en borden in scholen, universiteiten, klaslokalen, bars, cafés, restaurants en op mobiele borden, in vergader- en conferentieruimtes en heeft een zeer breed toepassingsgebied.

 

G-Magnet ® :

Het is een alternatief product onder het G-Board ®  -product, dat wordt gebruikt in onderwijsinstellingen, kantoren, restaurants, reclameborden en andere gebieden waar alle magnetische materialen op de achtergrond moeten zitten, dankzij de interne magnetische eigenschappen.

 

 

EN Classificatie: 

VGS

EN 438-3

 

Dikte: 

0,70 mm - 1,20 mm

 

Afmetingen / G-Board: 

1220x2440mm - 1300x2800mm - 1300x3050mm

 

Afmetingen / G-magneet: 

1220x2440 mm