G-Pan ®

 

Het is een met melamine gedecoreerd spaanplaat- en vezelplaatproduct geproduceerd met Gentas-kwaliteit om te voldoen aan de behoeften van de industrie voor allerlei architecturale projecten en toepassingen in de meubelsector.

 

Het G-Pan®-product, dat is gebaseerd op het standaard melamine-gecoate spaanplaat en MDF-gecoate spaanplaatconcept, is geschikt voor de menselijke natuur, gezonde en hygiënische, architectonische en decoratieve kenmerken, wordt ook gebruikt in decoratieve toepassingen met rijke kleurenoptie met decor alternatieve en verschillende oppervlaktetypes in Gentas Laminaat en biedt het voordeel van individuele kleurharmonie met Gentas Laminaat in decoratieve toepassingen.

 

Gentaş-laminaat, dat de natuurlijkheid van hout combineert met Gentaş G-Pan®-kwaliteit met verschillende oppervlaktevormen en decoralternatieven, presenteert de behoeften van zijn klanten en de sector voor met melamine gecoate spaanplaat en MDF door thematische kenmerken aan zijn producten toe te voegen en kosten te bieden. voordelen. De producten van Suntalam en MDF-Lam voldoen aan alle TSE- en wereldnormen.

 

Suntalam / MDF-lam

Dikte Bereik: 8 mm - 18 mm - 25 mm - 30 mm

Afmetingen: 2100 x 3660 mm